Vooraf regelen

Een voorbespreking is een vrijblijvende kennismaking tussen u en de familie en onze uitvaartverzorger. In dit gesprek kunt u kennismaken met de uitvaartverzorger en tevens de wensen voor de uitvaart bespreken. Het zorgt voor rust en duidelijkheid vooraf, zodat u na overlijden zich voornamelijk kunt richten tot het afscheid nemen en het verlies verwerken. 

Vrijblijvende voorbespreking

Tijdens de voorbespreking bespreken we samen de mogelijkheden en wensen. Zo kunnen wij alvast kijken of uw wensen bij de locatie mogelijk is. Ook de wensen over de opbaring, de muziek, de rouwkaart, de afscheidsdienst en andere wensen worden besproken. Zo is het voor u en de familie duidelijk wat er moet gebeuren na het overlijden. 

Samen de uitvaartwensen bespreken

Samen met de uitvaartverzorger bespreekt u de wensen voor de uitvaart. Gelijk zullen wij na het gesprek een duidelijke kostenbegroting opmaken. Zo weet u de kosten voor een crematie of de kosten voor een begrafenis vooraf. 

Wenst u een voorbespreking? Bel gerust: 010-3070300

Afscheid nemen zoals u wenst

Niemand wil afscheid nemen. Maar op een gegeven moment overkomt het. Samen kunnen wij met elkaar de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart bespreken. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend alle wensen vast te leggen.

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar boven
Scroll naar top
Klik hier om te bellen (24/7)