Over ons

Het laatste afscheid dat recht doet aan hoe uw dierbare was. Dat is het doel van de medewerkers van onze uitvaartonderneming. Ieder mens, iedere cultuur is anders. Dus iedere uitvaart is dat ook. In nauw overleg zorgen wij voor een zo persoonlijk mogelijke begrafenis of crematie in Rotterdam.

Onze uitvaartverzorgers

Onze uitvaartbegeleiders staan dag en nacht voor u klaar. Elke uitvaartverzorger beschikt over de juiste ervaring en vakkundige opleiding. Zij helpen u met het regelen en verzorgen van de uitvaart.

Andries

“Met rust en ruimte voor iedere stap zorgen we er samen voor dat het afscheid van uw dierbare bijzonder wordt. Samen zorgen wij voor een persoonlijk, waardig en stijlvol afscheid zoals u dat wenst. Geheel volgens uw wensen.”

Judith

“Niemand wil afscheid nemen. Maar op een gegeven moment overkomt het. Samen kunnen wij met elkaar de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart bespreken. Alles voor een waardig afscheid.”

Claudia

“Samen met u zorgen wij voor een uniek afscheid. Onze zorg begeleidt u tijdens het rouwproces tot aan de dag van de uitvaart. Ik zorg ervoor dat families met een goed gevoel kunnen terugkijken op een waardig en persoonlijk afscheid"

Afscheid nemen zoals u wenst

Niemand wil afscheid nemen. Maar op een gegeven moment overkomt het. Samen kunnen wij met elkaar de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart bespreken. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend alle wensen vast te leggen.

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar boven
Scroll naar top
Klik hier om te bellen (24/7)